Onze diensten

Binnen Offspring Media hebben we een breed pakket aan diensten om bedrijven te helpen in contact te komen met zwangere vrouwen en moeders in Nederland, België en Duitsland. We kunnen zwangere vrouwen en moeders met kinderen tot en met 12 jaar bereiken met behulp van de volgende mogelijkheden:

Websites en zwangerschapsapp

Via onze websites en onze zwangerschapsapp kunnen we bedrijven en hun producten en diensten heel gericht onder de aandacht brengen van zwangere vrouwen en moeders. Het is mogelijk om met behulp van unieke artikelen en gesponsorde content aanwezig te zijn op onze platformen. Via onze zwangerschapsapp (en via onze zwangerschapskalender op MamaLove.nl) is het mogelijk om in een specifieke week van de zwangerschap in contact te komen met vrouwen.

Via structurele partnerships is het ook mogelijk om eigen dossiers met content op onze platformen te vullen. Hiermee kun je als organisatie of bedrijf via onze platformen gedurende een langere periode heel gericht vrouwen en moeders informeren over specifieke onderwerpen, producten en diensten.

Leadgeneratie

Via onze leadgeneratiecampagnes kunnen we data, kwalitatieve leads en nieuwsbriefinschrijvingen verzamelen voor bedrijven. Vanuit onze jarenlange ervaring op het gebied van leadgeneratie hebben we verschillende online campagnes in Nederland, België en Duitsland opgezet voor het verzamelen van data in de zwangerschaps- en jonge gezinnen markt. Op basis van jouw wensen kunnen we gericht leads verzamelen voor bijvoorbeeld telemarketing of kunnen we optin gegevens verzamelen voor het laten groeien van je eigen nieuwsbriefdatabase. We doen dit met behulp van onze eigen cadeaupakketten en speciale winacties.

Nieuwsbrieven en database

Via onze database en onze nieuwsbrieven kunnen we bedrijven de mogelijkheid geven om direct in contact te komen met hun gewenste doelgroep.Op dit moment bevat onze database de gegevens van ruim 200.000 zwangere vrouwen en moeders met een kind tot en met 12 jaar oud. Hiervan hebben 130.000 vrouwen een actieve opt-in gegeven voor het ontvangen van onze e-mails en nieuwsbrieven.

De gegevens die beschikbaar zijn in onze database zijn: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, geslacht, zwanger J/N, uitgerekende datum, aantal kinderen en geboortedatum per kind.

De gegevens en kenmerken uit onze database zijn beschikbaar om heel gericht en gepersonaliseerd  te communiceren met de gewenste doelgroep. Het is mogelijk om de geselecteerde doelgroep per post, telefonisch of per e-mail te bereiken met een specifiek aanbod.

Social media bereik

Via onze Facebook- en Instagram pagina’s kunnen we social media campagnes en winacties gebruiken om producten en diensten onder de aandacht te brengen bij onze fans en volgers. Via onze titels hebben we op dit moment een fanbase met zwangere vrouwen en moeders van ruim 35.000 consumenten. Dagelijkse berichten op onze pagina’s dienen om een sterke relatie te onderhouden met de doelgroep, hen van leuke content te voorzien en om moeders te informeren over nieuwe artikelen op onze platformen. Het is mogelijk om op onze sociale media kanalen commerciële content onder de aandacht te brengen bij de fans en leuke winacties te organiseren.

Onderzoek

Vanuit Meer Voor Mama’s, één van onze titels, doen we regelmatig online enquêtes en onderzoeken. Voor verschillende opdrachtgevers hebben we marketingonderzoeken en PR onderzoeken gedaan. Vanuit onze ervaring kunnen we in samenspraak met de opdrachtgever de vragenlijst ontwikkelen, programmeren, verspreiden onder de doelgroep via onze e-maildatabase en de rapportage verzorgen.

Onze e-maildatabase kan ook worden ingezet door marktonderzoekbureaus en andere partners om (aanstaande) moeders te selecteren en uit te nodigen voor een gericht onderzoek. Vanuit Meer Voor Mama’s kunnen we een gewenste doelgroep selecteren en uitnodigingen voor een onderzoek versturen. Het onderzoek zelf kan plaatsvinden in de omgeving van het marktonderzoeksbureau.

E-commerce

Via onze webshop Gewoonborstvoeding.nl is het mogelijk om producten direct aan consumenten te verkopen. In onze shop vind je producten gericht op de borstvoeding en borstvoedingsperiode, zoals borstkolven, voedingsbh’s en borstvoedingskleding, producten tegen pijn bij het voeden en verschillende accessoires voor het voeden van je kindje.

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw producten of diensten onder de aandacht te brengen bij zwangere vrouwen of moeders? Interesse in de diensten van Offspring Media? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!