Over Offspring Media

Offspring Media is een jonge, snel groeiende online uitgeverij met een echte startup mentaliteit. We hebben een breed pakket aan diensten om bedrijven te helpen in contact te komen met zwangere vrouwen en jonge moeders. Vanuit ons bedrijf brengen we content en e-commerce samen met behulp van verschillende platformen. Via onze titels Meervoormamas.nlMamaLove.nlForumvoorzwangerevrouwen.nl, Fuermamas.de en de webwinkel Gewoonborstvoeding.nl bereiken we maandelijks veel (aanstaande) ouders in Nederland, België en Duitsland.

Visie en organisatie

Offspring Media is een bedrijf dat we volledig schaalbaar en flexibel hebben opgezet. We hebben op dit moment geen vaste kantoorruimte en werken vanuit verschillende locaties. Iedereen in ons team is hierdoor flexibel in tijden en werkplekken en er wordt gestuurd op eigen verantwoordelijkheden en output.

Door samen te werken met de juiste externe partners met eigen specialismen kunnen we onze eigen organisatie futureproof opzetten en organiseren. Dit geeft ons veel mogelijkheden om snel bij te sturen en indien gewenst direct en flexibel op te schalen. Ons team is erg enthousiast over onze manier van werken en het past goed bij de wensen en idealen voor wat betreft work – life balance.

Onze producten en diensten

Wij onderscheiden ons door uitgebreide en betrouwbare informatie aan te bieden aan zwangere vrouwen en moeders en deze op een toegankelijke manier te presenteren. Offspring Media gaat graag samenwerkingen aan met experts om op die manier de juiste informatie aan te bieden aan de doelgroep. Door middel van kwalitatieve partnerships kunnen we (aanstaande) ouders van belangrijke en betrouwbare informatie voorzien. Naast commerciële mogelijkheden in de vorm van advertenties, nieuwsbrieven, social media bereik, leadgeneratie en gesponsorde content, bieden we onze partners ook de mogelijkheid om e-commercekoppelingen te maken. Binnen commerciële samenwerkingen zoeken we altijd naar een meerwaarde voor zowel de adverteerder als de doelgroep van onze platformen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw producten of diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!