Meer Voor Mama’s

Meer Voor Mama’s is het blog voor én door mama’s. Op dit mama blog lees je artikelen voor en over moeders: blogs met leuke weetjes en nuttige info zonder al teveel poespas. Elke dag de leukste artikelen over alles wat er bij het zijn van een moeder komt kijken. Of het nu gaat om informatie en tips over kinderen en opvoeding, ervaringsverhalen van andere moeders, handige weetjes of gewoon leuke verhalen, je vindt het bij Meervoormamas.nl.

Steeds meer mama’s bloggen, en steeds meer mama’s zijn op zoek naar een inspirerend platform voor moeders. Onder leiding van Margot Wit, hoofdredacteur van Meer Voor Mama’s, schrijft een team van bloggers persoonlijke verhalen. Alle bloggers zijn moeder en hebben kinderen in verschillende leeftijden. Ze delen ervaringen over het moederschap op Meervoormamas.nl.

Cadeaupakketten en leadgeneratie

Via verschillende campagnes worden vanuit Meer Voor Mama’s leads verzameld en wordt de nieuwsbriefdatabase gevuld. Zwangere vrouwen en moeders kunnen gratis een cadeaupakket aanvragen of meedoen aan speciale winacties. In samenwerking met partners worden cadeauvouchers weggegeven en prijzen beschikbaar gesteld.

Nieuwsbrief en onderzoeken

Via een wekelijkse nieuwsbrief worden moeders geïnformeerd over nieuwe artikelen op het platform van Meer Voor Mama’s en krijgen ze interessante voordelen en aanbiedingen aangeboden. Ook worden er periodiek onderzoeken gedaan vanuit Meer Voor Mama’s rondom specifieke onderwerpen, zoals veiligheid, borstvoeding geven in het openbaar, Sinterklaas, hygiëne in pretparken en restaurants en voorlezen.

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw producten of diensten onder de aandacht te brengen bij zwangere vrouwen of moeders via Meervoormamas.nl? Of wil je zelf een onderzoek doen in onze doelgroep? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!