MamaLove

Als je zwanger bent wil je alles weten. Het is een spannende tijd waar veel gebeurd. Veel vrouwen en aankomende moeders gaan zodra ze erachter komen dat ze zwanger zijn direct aan de slag met boeken, apps, blogs en andere informatiebronnen om zoveel mogelijk informatie op te nemen. Op de website en in de zwangerschapsapp van MamaLove kun je altijd terecht voor informatie.

MamaLove is een informatieve website over zwanger worden, zwangerschap, geboorte en moederschap. Vanuit onze redactie schrijven onafhankelijke specialisten informatieve artikelen voor zwangere vrouwen en moeders. Met behulp van kennispartners ontwikkelen we speciale thema dossiers.

MamaLove – Zwanger App

Met de MamaLove – Zwanger App voor iOS en Android bieden we zwangere vrouwen een persoonlijke zwangerschapskalender. Hierin kunnen ze alles lezen wat ze moeten weten over hun zwangerschap van week tot week. We geven tips, de do’s en don’ts en vooral heel veel informatie. Hoe groot is je baby? Wat zijn de ontwikkelingen van je kindje per week? En wat kun je allemaal nog meer verwachten tijdens je zwangerschap en straks bij de geboorte van je kindje?

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw producten of diensten onder de aandacht te brengen bij zwangere vrouwen of moeders via MamaLove.nl? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!