Nieuws

Veel vrouwen stoppen met borstvoeding na zwangerschapsverlof

Veel vrouwen stoppen met het geven van borstvoeding na hun zwangerschapsverlof. Bij bijna 1 op de 5 vrouwen die aangeeft te stoppen, is er geen ruimte op het werk beschikbaar voor het afkolven van moedermelk of wordt kolven op het werk niet gewaardeerd. In België is dit zelfs bij 1 op de 3 vrouwen een reden om te stoppen.
Lees Meer…

Offspring Media en Markteffect starten exclusieve marktonderzoek samenwerking

Online uitgeverij Offspring Media en marktonderzoeksbureau Markteffect slaan de handen ineen. Na een zeer geslaagde pilot gaan de bedrijven de samenwerking verder uitbreiden in de vorm van een gemeenschappelijke marktonderzoekspropositie…
Lees Meer…

Nationaal borstvoeding onderzoek 2020

Vrouwen geven langer borstvoeding tijdens de coronacrisis. Dat is één van de uitkomsten uit het Nationaal Borstvoeding Onderzoek 2020 uitgevoerd door Markteffect in opdracht van Gewoonborstvoeding.nl.

In het kader van de Wereld Borstvoeding Week (van 1 t/m 7 augustus), deden de afgelopen dagen meer dan 3.700 respondenten mee aan het Nationaal Borstvoeding Onderzoek.
Lees Meer…

Meervoormamas.nl bestaat 5 jaar en lanceert een nieuwe website

Meer Voor Mama’s, het mamablog voor én door mama’s, bestaat deze maand alweer 5 jaar. Reden voor een feestje! Onder leiding van Margot Wit, hoofdredacteur van Meer Voor Mama’s, werd in april 2015 een start gemaakt met een eerste versie van de website.
Lees Meer…

Borstvoeding cadeaubonnen tijdens de coronacrisis

Speciaal voor mensen die niet op kraambezoek kunnen tijdens de coronacrisis, maar wel iets willen geven heeft Gewoonborstvoeding.nl de borstvoeding cadeaubon ontwikkeld. De cadeaubonnen met verschillende waarden kunnen online worden besteld en worden direct digitaal verstuurd. 
Lees Meer…

AVANS Hogeschool en Offspring Media starten marketing innovatie lab

De opleiding Commerciële economie van Avans Hogeschool in Den Bosch start in samenwerking met Offspring Media een marketing innovatie lab. De strategische samenwerking tussen de hogeschool en de online uitgeverij heeft als doel om het bedrijfsleven meer te betrekken bij de learning community van de opleiding. 
Lees Meer…

Podcast: Waarom koopt een uitgeverij webshops op? 

Waarom koopt een uitgeverij webshops op? Dat was één van de vragen tijdens de opnames van een leuke podcast over Offspring Media. Mathijs Visser, mede-eigenaar van Offspring Media, ging hierover in gesprek met Dries de Gelder, oprichter van het eCommerce Café. 
Lees Meer…

Offspring Media lanceert zwangerschapsapp

De snelgroeiende online uitgeverij Offspring Media lanceert in Nederland en Vlaanderen een zwangerschapsapp. Met de MamaLove Zwanger app kunnen (aanstaande) ouders de ontwikkelingen rondom hun zwangerschap en baby volgen. Na de recente lancering van Für Mamas in Duitsland is dit de volgende stap in de ontwikkeling van het bedrijf met verschillende platformen in de jonge gezinnenmarkt.  
Lees Meer…

Offspring Media breidt uit naar buitenland

Online uitgeverij Offspring Media zet haar eerste buitenlandse stappen. Het snelgroeiende bedrijf met verschillende platformen in de jonge gezinnenmarkt lanceert vandaag Für Mamas in Duitsland.  

Offspring Media is een bedrijf dat content en e-commerce samenbrengt in de vorm van een online…
Lees Meer…

Offspring Media groeit snel en koopt webshop voor jonge moeders

Offspring Media koopt de webshop Gewoonborstvoeding.nl. De webshop die in 2008 werd opgericht door Annemarie Idema en haar vader Jan Poker heeft een sterke positie in de markt van borstvoedingsproducten in Nederland.
Lees Meer…

Offspring Media, Boba Autisme Groep en Autisme Centraal starten een unieke samenwerking

Dé manier om ouders online te bereiken in een doolhof van informatie, communicatie, emoties, meningen, onbegrip, onwetendheid, regels en wetgeving.
Lees Meer…

45% van borstvoeding gevende moeders voelt zich ongemakkelijk bij het voeden van kind in een openbare gelegenheid

  • 70% van borstvoeding gevende moeders heeft wel eens borstvoeding gegeven in een openbare gelegenheid.
  • 62 procent van borstvoeding gevende moeders kiest voor het geven van borstvoeding omdat het gezond is voor de baby en voor…
    Lees Meer…

Sinterklaas verrassend ouderwets als het op shoppen aankomt

  • 94 procent van de ouders van kinderen van nul tot en met vier jaar oud viert Sinterklaas
  • Slechts 12% van de jonge moeders koopt cadeautjes voornamelijk online in webshops; 24% koopt cadeautjes voornamelijk offline in de winkelstraat
  • 90% van de ouders van kinderen van nul tot en met vier jaar…
    Lees Meer…

Offspring Media in het nieuws