Offspring Media lanceert zwangerschapsapp

Offspring Media lanceert zwangerschapsapp

De snelgroeiende online uitgeverij Offspring Media lanceert in Nederland en Vlaanderen een zwangerschapsapp. Met de MamaLove Zwanger app kunnen (aanstaande) ouders de ontwikkelingen rondom hun zwangerschap en baby volgen. Na de recente lancering van Für Mamas in Duitsland is dit de volgende stap in de ontwikkeling van het bedrijf met verschillende platformen in de jonge gezinnenmarkt.  

Offspring Media is een bedrijf dat content en e-commerce samenbrengt in de vorm van een online uitgeverij met verschillende platformen voor zwangere vrouwen en jonge moeders. In Nederland en Duitsland is het bedrijf actief met verschillende online content platformen, waaronder MamaLove.nl en een forum voor zwangere vrouwen. Naast de verkoop van kinderboeken via een eigen kinderboekenclub, werd eerder dit jaar Gewoonborstvoeding.nl overgenomen, een webshop gespecialiseerd in borstvoedingsproducten.

Mathijs Visser, mede-oprichter van Offspring Media, licht toe: “Vandaag lanceren we onze eerste app vanuit MamaLove.nl voor zowel iOS als Android. We willen met behulp van de app eerder in de zwangerschap met moeders in contact komen. Je leest er van week tot week alles wat je moet weten over je zwangerschap. We geven je tips, de do’s en don’ts en vooral heel veel informatie.”

“Het is een belangrijke stap in onze ontwikkeling als bedrijf.”, aldus Visser. “We groeien hard. Per oktober hebben we ons team verder uitgebreid. Ook hebben we, na een succesvolle test met leadgeneratie in Duitsland, onze activiteiten daar verder opgeschaald en uitgebreid. De lancering van de app is weer een nieuwe mijlpaal voor ons bedrijf. Het geeft ons de mogelijkheid om nog beter en, op basis van data, gerichter te communiceren met onze doelgroep.”

Over Offspring Media
Jaarlijks worden er rond de 180.000 baby’s in Nederland geboren en zijn er ongeveer 780.000 geboortes in Duitsland. Naast een paar gevestigde mediapartijen in dit segment zijn er geen nieuwe toetreders. Daar willen we vanuit Offspring Media verandering in brengen. Offspring Media onderscheidt zich door uitgebreide en betrouwbare informatie aan te bieden en deze op een toegankelijke manier te presenteren. Door vanuit ons online DNA de jonge gezinnen markt te betreden en heel gericht producten aan onze platformen te koppelen kunnen we direct een verschil maken.

Naast commerciële mogelijkheden in de vorm van advertenties, nieuwsbrieven, social media bereik, leadgeneratie en gesponsorde content, biedt Offspring Media partners ook de mogelijkheid om e-commercekoppelingen te maken. Bij commerciële samenwerkingen wordt altijd gezocht naar een meerwaarde voor zowel de adverteerder als de doelgroep van de platformen.

Downloaden van de app kan via:
Apple Store MamaLove Zwanger app
Android Store MamaLove Zwanger app

Geef een reactie