Offspring Media groeit snel en koopt webshop voor jonge moeders

Offspring Media groeit snel en koopt webshop voor jonge moeders

Offspring Media koopt de webshop Gewoonborstvoeding.nl. De webshop die in 2008 werd opgericht door Annemarie Idema en haar vader Jan Poker heeft een sterke positie in de markt van borstvoedingsproducten in Nederland. Verloskundige en laktatiekundige Idema zal ook na de overname als specialist betrokken blijven bij de webshop. Na de eerdere overname van Forumvoorzwangerevrouwen.nl, is dit de tweede aankoop van de snelgroeiende online uitgeverij in een korte periode.

Offspring Media is een bedrijf dat content en e-commerce samenbrengt in de vorm van een online uitgeverij met verschillende platformen voor zwangere vrouwen en jonge moeders. “We onderscheiden ons door het gericht aanbieden van specifieke producten voor de doelgroep. We creëren hiermee een mix van content- en influencermarketing en directe e-commerce-aanbiedingen. Op dit moment leveren we al 40.000 kinderboeken per maand vanuit de koppeling van onze platformen met onze eigen kinderboekenclub.”, aldus mede-oprichter Mathijs Visser. “We zijn erg blij dat we de webshop van Annemarie met borstvoedingsproducten kunnen toevoegen aan ons portfolio. Het past perfect bij onze doelgroep en we zien enorm veel potentieel om de shop verder te laten groeien en ook in het buitenland te gaan uitrollen op termijn.”

Annemarie Idema vult aan: “Ik ben blij dat mijn webshop een mooie plek krijgt bij Offspring Media. Ik heb samen met mijn vader meer dan 10 jaar met veel plezier en passie aan de webshop gewerkt en ik denk dat Mathijs de shop met zijn team verder kan laten groeien. Het gevoel was direct goed en na de eerste kennismaking hebben we de verkoop snel kunnen concretiseren. Het was een perfecte match en ik vind het erg leuk om vanuit mijn kennis als verloskundige en laktatiekundige nog een bijdrage te kunnen blijven leveren in de toekomst. Daarmee blijf ik betrokken en kan ik ‘mijn kindje’ toch een beetje blijven volgen.”

Over Offspring Media
Jaarlijks worden er rond de 180.000 baby’s in Nederland geboren. Naast een paar gevestigde mediapartijen in dit segment zijn er geen nieuwe toetreders. Daar willen we vanuit Offspring Media verandering in brengen. Offspring Media onderscheidt zich door uitgebreide en betrouwbare informatie aan te bieden en deze op een toegankelijke manier te presenteren. Door vanuit ons online DNA deze jonge gezinnen markt te betreden en heel gericht producten aan onze platformen te koppelen verwachten we direct een verschil te kunnen maken.

Naast commerciële mogelijkheden in de vorm van advertenties, nieuwsbrieven, social media bereik, leadgeneratie en gesponsorde content, biedt Offspring Media partners ook de mogelijkheid om e-commercekoppelingen te maken. Bij commerciële samenwerkingen wordt altijd gezocht naar een meerwaarde voor zowel de adverteerder als de doelgroep van de platformen.

Geef een reactie