Forum voor Zwangere Vrouwen

Het Forum Voor Zwangere Vrouwen is de plek om in contact te komen met andere zwangere vrouwen en moeders. Het is dé plek waar (aanstaande) ouders elkaar vinden voor informatie, hulp, steun en vriendschap. Van zwangerschappen tot het uitwisselen van relatietips en van grappige peuterpuberteit-verhalen tot adviezen over opvoeden.


Om mee te praten op het forum voor zwangere vrouwen, moeten vrouwen een profiel aanmaken en ingelogd zijn. Via de speciale maandclubs komen zwangere vrouwen in contact met vrouwen die in dezelfde maand zijn uitgerekend. Ze maken vergelijkbare dingen mee tijdens hun zwangerschap en kunnen ervaringen uitwisselen en elkaar helpen in hun zoektocht naar informatie.

Ook na een zwangerschap zijn vrouwen gewoon welkom op het forum om hier met andere vrouwen en moeders in contact te komen. Alle vrouwen kunnen meepraten en reageren op de bestaande onderwerpen of zelf nieuwe topics op het forum aanmaken.

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw producten of diensten onder de aandacht te brengen bij zwangere vrouwen of moeders via Forumvoorzwangerevrouwen.nl? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!