Offspring Media, Boba Autisme Groep en Autisme Centraal starten een unieke samenwerking

Offspring Media, Boba Autisme Groep en Autisme Centraal starten een unieke samenwerking

Dé manier om ouders online te bereiken in een doolhof van informatie, communicatie, emoties, meningen, onbegrip, onwetendheid, regels en wetgeving.

Offspring Media, de snelgroeiende online uitgeverij van meerdere gezinnen titels, is een uniek partnership gestart met Boba Autisme Groep en Autisme Centraal. Met behulp van allerlei soorten informatie, zoals blogs, redactionele artikelen, persoonlijke verhalen en onderzoeken, zullen ouders worden geïnformeerd over alles wat te maken heeft met autisme. Ook zullen vaders en moeders de mogelijkheid krijgen in contact te komen met andere ouders en met professionals in hun zoektocht naar de juiste zorg, passend onderwijs en hulp.

Met behulp van redactionele en inhoudelijke content op MamaLove.nl, met blogs en persoonlijke verhalen op Meervoormamas.nl, en via direct contact met ouders en professionals op Forumvoorzwangerevrouwen.nl, zal er structureel zichtbaarheid komen voor autisme en ook voor andere leer- en gedragsproblemen zoals bijvoorbeeld dyslexie, hoogbegaafdheid en ADHD. Op termijn zal er ook worden gekeken naar de mogelijkheid om video en podcasts toe te voegen over autisme aan de platformen van Offspring Media.

Liesbeth Palit, bestuurder Boba Autisme Groep: “Ik ben Boba ooit gestart vanuit een persoonlijke drive om mensen met autisme te helpen met het creëren van kansen en het bieden van mogelijkheden om verder te komen in het leven. Iedere ouder wil zijn kind begrijpen en begrepen worden. Iedere ouder streeft naar een maximaal haalbare persoonlijke ontwikkeling vanuit basisrust, in evenwicht tussen uitdagingen en mogelijkheden. Als professional heb ik gemerkt dat mensen vaak niet weten waar ze moeten zijn en hoe ze de juiste hulp en zorg kunnen krijgen. Door de samenwerking met Offspring Media kunnen we gezinnen online goed gaan bereiken. We gaan informatie over autisme en ook andere leer- en gedragsproblemen zoals dyslexie, hoogbegaafdheid en ADHD bereikbaar en toegankelijk maken voor een hele grote groep ouders. Ook mijn persoonlijke verhaal als moeder van een zoon van 13 jaar met een dyslexie verklaring en gediagnosticeerd partieel hoogbegaafd, wil ik graag delen via de online platformen van Offspring Media. Door het delen van mijn eigen zoektocht en frustraties op weg naarpassend onderwijs en de juiste ondersteuning dat aansluit op de persoonlijke behoeften van mijn zoon, wil ik proberen de weg vrij te maken voor andere ouders. Ondanks mijn kennis en ervaring loop ook ik soms tegen dichte deuren aan. Ook ik heb vragen zoals: Wat betekent dit, waar moet ik beginnen, waar doe ik goed aan en waar heb ik recht op. Ik denk dat we samen met Mathijs en zijn team echt een verschil kunnen gaan maken voor ouders die op zoek zijn naar informatie en hulp.”

Mathijs Visser, eigenaar Offspring Media: “We zijn enorm trots op deze structurele samenwerking met Boba Autisme Groep en Autisme Centraal. Vanuit Offspring Media gaan we graag samenwerkingen aan met experts om op die manier de juiste informatie aan te bieden aan onze doelgroep. Door middel van dit soort kwalitatieve partnerships kunnen we (aanstaande) ouders van belangrijke en betrouwbare informatie voorzien. Liesbeth is een betrokken moeder, gedreven, met een sterk rechtvaardigheidsgevoel en een zeer ervaren hulpverlener en ondernemer op het gebied van autisme. Met behulp van goede content kunnen wij via onze platformen veel gezinnen in Nederland gaan voorzien van bruikbare informatie en antwoorden op vragen waar ouders mee lopen. De lancering van dit partnership zien wij als begin van iets moois.”

Over Offspring Media

Offspring Media is een online uitgeverij met verschillende platformen voor zwangere vrouwen en moeders. Via de titels MamaLove.nl, Meervoormamas.nl en Forumvoorzwangerevrouwen.nl worden maandelijks veel (aanstaande) ouders in Nederland bereikt.

Offspring Media onderscheidt zich door uitgebreide en betrouwbare informatie aan te bieden en deze op een toegankelijke manier te presenteren.

Naast commerciële mogelijkheden in de vorm van advertenties, nieuwsbrieven, social media bereik, leadgeneratie en gesponsorde content, biedt Offspring Media partners ook de mogelijkheid om e-commercekoppelingen te maken. Bij commerciële samenwerkingen wordt altijd gezocht naar een meerwaarde voor zowel de adverteerder als de doelgroep van de platformen.

Over Boba Autisme Groep (www.boba.nl T: 0880335500)

Boba is een landelijk opererende persoonlijke innovatieve GGZ instelling voor ambulante integrale zorg. Praktisch, in de volksmond: doen-zorg.

De medewerkers van Boba nemen gezamenlijk de verantwoording om resultaat gericht te werken aan persoonlijke doelen op maat. Omdat mensen met autisme informatie “anders” verwerken en dat dit naast voordelen helaas ook belangrijke nadelen oplevert.

Het draait om de perfecte match tussen de begeleider en de persoon met autisme.

Over Autisme Centraal (www.autismecentraal.com T: 078 3037500)

Eerst begrijpen dan ontstaat begrip   

De opleiders van Autisme Centraal zijn deskundig in het werkveld en denken mee over heel wat onderwerpen en uitdagingen. Met verschillende onderwerpen en invalshoeken, maar met dezelfde overeenkomt; samen op weg naar meer autisme vriendelijkheid! Waarbij je vertrouwd wordt gemaakt met de Autisme Centraal Methodiek waar Autisme Centraal voor staat. De methodiek is een houvast, een kader. Met een diep respect voor mensen met autisme en hun directe omgeving.

Geef een reactie