Meervoormamas.nl bestaat 5 jaar en lanceert een nieuwe website

Meervoormamas.nl bestaat 5 jaar en lanceert een nieuwe website

Meer Voor Mama’s, het mamablog voor én door mama’s, bestaat deze maand alweer 5 jaar. Reden voor een feestje! Onder leiding van Margot Wit, hoofdredacteur van Meer Voor Mama’s, werd in april 2015 een start gemaakt met een eerste versie van de website. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een gerenommeerd platform met een website, verschillende social media kanalen met veel volgers, een eigen cadeaupakket voor zwangere vrouwen en jonge moeders en een database met meer dan 100.000 nieuwsbriefleden in Nederland en Vlaanderen. Margot schrijft samen met een team van bloggers persoonlijke verhalen. Alle bloggers zijn moeder en hebben kinderen in verschillende leeftijden. Ze delen ervaringen over het moederschap op Meervoormamas.nl.

Om het 5 jarige jubileum te vieren en om het platform nog verder te laten groeien in de toekomst, is de huisstijl opgefrist en is er vandaag een compleet nieuwe website op Meervoormamas.nl gelanceerd. Zoals je gewend was lees je artikelen voor en over moeders op Meer Voor Mama’s. Blogs met leuke weetjes en nuttige info zonder al teveel poespas. Elke dag de leukste artikelen over alles wat er bij het zijn van een moeder komt kijken. Of het nu gaat om informatie en tips over kinderen en opvoeding, ervaringsverhalen van andere moeders, handige weetjes of gewoon leuke verhalen. Op de nieuwe website zijn alle artikelen nu nog makkelijker te vinden en nog slimmer gerangschikt in hoofd- en subcategorieën. 

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw producten of diensten onder de aandacht te brengen bij zwangere vrouwen of moeders via het vernieuwde Meervoormamas.nl? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Geef een reactie