Borstvoeding cadeaubonnen tijdens de coronacrisis

Borstvoeding cadeaubonnen tijdens de coronacrisis

Speciaal voor mensen die niet op kraambezoek kunnen tijdens de coronacrisis, maar wel iets willen geven heeft Gewoonborstvoeding.nl de borstvoeding cadeaubon ontwikkeld. De cadeaubonnen met verschillende waarden kunnen online worden besteld en worden direct digitaal verstuurd. Super handig voor familie, vrienden, kennissen en collega’s die een leuk, verrassend en origineel kraamcadeau zoeken. De nieuwe moeder kan dan vanuit huis iets moois bestellen en thuis laten bezorgen. Veilig, snel en vertrouwd! 

Kraambezoek wordt raambezoek
Als moeder van een pasgeboren kindje hoop je natuurlijk op een fijne kraamtijd. Een kraamtijd met bezoek van familie en vrienden, met leuke cadeautjes en met beschuit met muisjes. Maar tijdens deze coronacrisis gelden strenge maatregelen en adviezen. Echo’s worden tijdens de zwangerschap zonder partner gedaan, er mag tijdens de bevalling geen moeder, zus of vriendin aanwezig zijn en er wordt geadviseerd om geen kraamvisite te ontvangen.

Op social media en in kranten zien we berichten van ouders die hun pasgeboren baby door het raam aan familie en vrienden laten zien. Om de kans op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk te maken wordt kraambezoek veranderd in raambezoek. Een baby kan helaas niet worden vastgehouden, maar kan van een afstandje door het raam worden bewonderd.

Borstvoeding cadeaubonnen
De geboorte van een baby laat niet op zich wachten en we zullen er dus moeten zijn voor de zwangere vrouwen en nieuwe moeders in deze rare, onwerkelijke en heftig periode.”, aldus Karen Copier van Gewoonborstvoeding.nl. “Vanuit verschillende kanten krijgen we de laatste week veel vragen of we vanuit Gewoonborstvoeding.nl kunnen helpen en kunnen ondersteunen. Helpen met informatie over borstvoeding en corona, helpen met advies over producten en helpen met het snel leveren van producten rondom het geven van borstvoeding.”

“Naar aanleiding van alle ontwikkelingen rondom corona bedachten we de borstvoeding cadeaubonnen”, vult collega Mathijs Visser aan. “Mensen gaan niet op kraambezoek, maar willen wel iets leuks geven aan de kersverse ouders. Met de borstvoeding cadeaubon steun je de nieuwe moeder tijdens haar soms lastige borstvoedingsperiode en kun je zonder contact toch iets moois geven. Je kunt zelf bepalen welk bedrag je wilt geven en wij zorgen voor de rest. De bon wordt digitaal verstuurd en de moeder kan zelf kiezen wat ze graag wil kopen zonder dat ze daarvoor de deur uit moet.”

Over Gewoonborstvoeding.nl
Gewoonborstvoeding.nl is dé webwinkel op het gebied van borstvoeding en borstvoedingsproducten. De winkel is al meer dan 10 jaar een begrip bij zwangere vrouwen en jonge moeders. Je kunt er terecht voor het kopen van alle producten rondom de borstvoeding. De winkel is in 2008 opgericht door een verloskundige en lactatiekundige. Ontstaan vanuit de drang om eerlijke en bruikbare informatie te geven en goede producten te leveren aan vrouwen die borstvoeding geven en om haar eigen ervaring aan andere ouders mee te geven. Op dit moment is er een team van professionals betrokken bij alle zaken rondom Gewoonborstvoeding.nl. Je kunt daarom altijd contact met ons opnemen voor persoonlijke adviezen en bij vragen rondom onze producten.

Gewoonborstvoeding.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, heb je de volgende dag in huis. Wel zo prettig als je pijn hebt bij het voeden, of als je iets nodig hebt om te kunnen kolven.

Geef een reactie