AVANS Hogeschool en Offspring Media starten marketing innovatie lab

AVANS Hogeschool en Offspring Media starten marketing innovatie lab

De opleiding Commerciële economie van Avans Hogeschool in Den Bosch start in samenwerking met Offspring Media een marketing innovatie lab. De strategische samenwerking tussen de hogeschool en de online uitgeverij heeft als doel om het bedrijfsleven meer te betrekken bij de learning community van de opleiding. Studenten krijgen een actieve rol in de ontwikkeling van nieuwe diensten op het gebied van marketing en de verdere groei van de startup.

Offspring Media is een bedrijf dat content en e-commerce samenbrengt in de vorm van een online uitgeverij met verschillende platformen voor zwangere vrouwen en jonge moeders. In Nederland en Duitsland is het bedrijf actief met verschillende online content platformen, waaronder MamaLove.nl, Für Mamas en Meervoormamas.nl. Daarnaast is er recent een zwangerschapsapp gelanceerd en worden er producten in de doelgroep verkocht via verschillende webshops, waaronder Gewoonborstvoeding.nl. Mathijs Visser, mede-oprichter van Offspring Media, licht toe: “De samenwerking met Avans Commerciële Economie in Den Bosch geeft ons veel mogelijkheden om ons bedrijf verder te laten groeien. Er zijn veel talentvolle studenten binnen de studie Commerciële Economie met interesse in online marketing. We willen graag samen met deze talenten aan de slag met nieuwe innovaties en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van marketing automation, dashboards en data gedreven marketing oplossingen.” “Vanuit onze opleiding willen we steeds beter met het bedrijfsleven samenwerken”, vult Mickel Dielissen, verantwoordelijke relatiebeheer Commerciële Economie, aan. “We willen continu vernieuwen en verbeteren. De samenwerking met Offspring Media binnen het marketing innovatie lab zorgt ervoor dat we nu ook echt een bedrijf binnen onze muren hebben zitten. Studenten kunnen daar binnen lopen en in praktijk ervaren wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een startup. Ook kunnen ze direct zien wat het effect is van de projecten die ze oppakken in het lab. Mathijs en zijn team voegen veel kennis en ervaring toe, die onze studenten binnen hun opleiding kunnen gebruiken”.

Over Offspring Media
Jaarlijks worden er rond de 180.000 baby’s in Nederland geboren en zijn er ongeveer 780.000 geboortes in Duitsland. Offspring Media biedt op een toegankelijke manier uitgebreide en betrouwbare informatie aan jonge gezinnen. Door vanuit ons online DNA de jonge gezinnen markt te betreden en heel gericht producten aan onze platformen te koppelen kunnen we direct een verschil maken. Naast commerciële mogelijkheden in de vorm van advertenties, nieuwsbrieven, social media bereik, leadgeneratie en gesponsorde content, biedt Offspring Media partners ook de mogelijkheid om e-commercekoppelingen te maken. Bij commerciële samenwerkingen wordt altijd gezocht naar een meerwaarde voor zowel de adverteerder als de doelgroep van de platformen.

Over Commerciële Economie Avans Hogeschool
In de marketinggerichte opleiding Commerciële Economie van Avans Hogeschool leer je luisteren naar de klant om op succesvolle wijze producten in de markt te zetten. De opleiding Commerciële Economie is de basis voor een carrière in marketing of sales. Als marketeer ben je letterlijk van alle markten thuis. Je leert luisteren naar de klant en je weet hoe je jouw product of dienst onder de aandacht brengt. Je volgt les in consumentengedrag, sales, communicatie en online marketing. Commerciële Economie is een brede opleiding waar je veel kanten mee op kunt. Denk aan vakgebieden als (online) marketing, communicatie of sales. Als je geslaagd bent mag je de titel Bachelor of Science voeren.

Geef een reactie